Poradna Acra HG4700

Autor: | Vloženo: 09.02.2013 000 11:43 | Témata: Poradna Acra HG4700

Jaká je nosnost?

Chtěl bych se zeptat kolik tato věž unese kilo.
Moje další otázka je jestli tato věž postačí na klasicke relaxační posilování ne někde do posilovy.
A poslední jakou cenu mám do věže investovat co se týče ceny.Děkuji.

  • Fitham s.r.o.

    Fitham s.r.o.

    11. února 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, dovozcem uvedená nosnost je 130kg, co se týče jejího použití, záleží na náročnosti zákazníka. Obecně se ryze domácí věže pohybují v cenách od 5 000,- do cca 700 000,- Kč, je tedy zřejmé, že se pohybujete v té nejnižší cenové relaci a tomu odpovídá i zpracování věže a komfort cvičení.
    Pokud tedy se cvičením nemáte žádné zkušenosti, chcete se jen 3x týdně protáhnout a odpusíte věži ne zrovna dokonalou ergonomii cviků, pak bych s touto variantou levných věží do cca 15-20 000,- neměl problém. Pro toho, kdo ale někdy chodil například do fitka a chce na věži seriozně trénovat bude cvičení na takovýchto věžích velkým zklamáním (klepání konstrukce při dynamickém cvičení, neúplný rozsah pohybu, nemožnost nastavení optimální polohy adaptérů, "tupý" chod cihliček při minimálních zátěžích, atd.). A to nemluvím o "moderní" prohnuté lavici na břicho, která je z pohledu cvičení zcela nevhodná.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.