Poradna Posilovací věže


Autor: | Vloženo: 13.12.2012 000 22:23 | Témata: Poradna Posilovací věže

Dobrý den,rád bych si koupil posilovací věž domu . rozhoduji se mezi Posilovací věž inSPORTline star nebo hms titan 2.děkuji za radu. Viktora

  • Fitham s.r.o.

    Fitham s.r.o.

    14. prosince 2012

    Dobrý den, osobně bych z těchto levných věží doporučil HOUSEFIT HG-2074c (http://www.fitham.cz...), ta je provedena nejlépe, navíc je na ní i kompletní prodloužená 3-letá záruka a servis zajištěný u zákazníka doma při poruše.
    Obecně se ale v této cenové kategorii bude vždy jednat i přes popisky dovozců o věže se základní mechanikou a omezeným komfortem cvičení, vhodnou na ryze kondiční cvičení 30minut 3x týdně. Ty slušně provedené věže s dokonalejší ergonomií začínají bez ohledu na značku okolo 20-30 000,- Kč, například FORMERFIT APEX (http://www.fitham.cz...), FINNLO BIOFORCE SPORT (http://www.fitham.cz...), nebo KETTLER KINETIC S3 (http://www.kettler-fitness.cz...).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Lukáš Viktora

      14. prosince 2012 - Lukáš Viktora

      Dobrý den,děkuji za odpověd,koukal sem na HOUSEFIT HG-2074c a vypadá dobře.je možné se na ni podívat,popř. ji vyzkoušet ? chci se zeptat koukal sem na to závaží,je možné ho popř rozšířit ? popř nějaké další doplnky dokoupit k této věži ? děkuji Viktora


    • Fitham s.r.o.

      14. prosince 2012 - Fitham s.r.o.

      Další závaží k věži dokoupit nelze, možné je doplnit věž o další koncové adaptéry (ty základní jsou ale v ceně stroje) + osobně bych doporučil aspoň dvě nakládací jednoručky pro začátek o váze minimálně 10kg (např. http://www.fitham.cz... na cviky, které věž neobsáhne.
      Věž máme skladem, konkrétně tento model ale na prodejně už nestojí, měli jsme ho tam loni, pro letošek ji nahradit Finnlo Autark 500. Ony se totiž tyto levné věže prodávají spíše na internetu, na prodejně moc ne, když si je lidé vyzkouší a vysvětlí se jim rozdíly, většinou raději připlatí a koupí něco lepšího (jasně nejprodávanější z levných věží tam je FORMERFIT APEX (http://www.fitham.cz...).


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.